Organisatie van symposia en debatten over duurzaamheid

Congressen/symposia en debatavonden moet inhoudelijk goed maar ook gewoon leuk zijn!  

Sinds 2013 ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van allerlei debatten en congressen op het brede terrein van duurzaamheid in de regio Nijmegen/Arnhem.
Zo heb ik bijvoorbeeld diverse symposia in het kader van Circulaire economie georganiseerd, een bezoek van Jan Rotmans over transitiemanagement, Ruud Koornstra over de urgentie, Thomas Rau over de deeleconomie.  

Van eind 2016 tot begin 2019 ben ik programma regisseur van de Green Capital Challenges geweest, een initiatief van een aantal ondernemers en burgers om de stad optimaal te betrekken bij de titel European Green Capital die Nijmegen in 2018 mag voeren.
Zie https://greencapitalchallenges.nl/

In het kader van Nijmegen Green capital ben ik groene wandelingen en fietstochten gaan begeleiden.
Dit zijn tochten van 2 tot 4 uur langs allerlei groene punten of initiatieven in en rondom Nijmegen.

Conbuquest wordt ook regelmatig gevraagd om debatten te organiseren over duurzame thema's, zoals power2nijmegen, het programma wat als doel heeft om Nijmegen in 2045 energieneutraal te laten opereren.
Zie http://www.power2nijmegen.com 
 
 
Conbuquest verzorgt de algehele co√∂rdinatie bij dit soort avonden, van zoeken/regelen locatie, regelen van sprekers, opzetten van het programma, arrangeren van entertainment, verzorgen van catering en logistiek tijdens de avond/middag etc. etc.
 
Ook kan Conbuquest het voorzitterschap van de avond op zich nemen. 
  
 
 
 
 
Mijn insteek bij de organisatie van dit soort avonden is dat inhoud gecombineerd wordt met humor en entertainment. Alleen dan blijft de inhoud echt hangen en weet je de toeschouwers te boeien van begin tot eind!

Conbuquest maakt vaak gebruik van zogenaamd muzikaal time management, zie: http://www.muziquest.nl/congressen/

Dit is een unieke formule die er op ontspannen manier voor zorg draagt dat debatten niet uitlopen en iedereen de tijd krijgt die haar/hem is toebedeeld!